PNW Veenkolonien16-04-2015: Sensoren wat kun je er (niet) mee?

Themadagen Sensortechnologie & Samenwerking
Onderwijsinstelling Terra en InnovatieVeenkoloniën organiseren samen op 22 mei een themabijeenkomst voor agrarische ondernemers en studenten over de praktische toepassingen van 'Sensoren voor de landbouw, wat kun je er wel en wat kun je er niet mee?' Praktiserende boeren informeren de deelnemers over de mogelijkheden van sensortechnologie, over samenwerking en over de voordelen die dit kan opleveren voor de agrarische bedrijfsvoering. Tevens geven experts diverse demonstraties in het veld zodat deelnemers kunnen oefenen.

Deze themadag is de eerste van 3 themadagen over Sensortechnologie & Samenwerking en is dé gelegenheid om vragen te stellen, uw uitdagingen te delen en met anderen concreet aan de slag te gaan. De andere themadagen zijn op 29 mei en 5 juni.

Locatie
Innovatiecentrum Veenkoloniën / Proefboerderij 't Kompas, Noorderdiep 211, Valthermond.

Tijdstip
De bijeenkomst begint om 9.00 uur en eindigt rond de klok van 16.00 uur. Het is mogelijk om alleen een ochtend- of middagprogramma bij te wonen.

Aanmelden
Opgave is nu al mogelijk door een mail te sturen aan joke@innovatieveenkolonien.nl of te bellen naar 06 - 527 615 01. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef u snel op, want vol is vol!

 

Dit bericht is ook geplaatst op Innovatieveenkolonien.nl

« Nieuwsoverzicht