maiskolf21-01-2015: ’Zeldzaam lokaal’ presenteert Streekbox

Op 21 en 22 januari presenteert Locafora op het Streekplein op de Bio-Beurs in Zwolle, het nieuwe concept ‘Zeldzaam Lokaal’. Zeldzaam Lokaal is een nieuw systeem voor de verkoop van geschenkpakketten, dat is uitgewerkt binnen het gelijknamige praktijknetwerk. De pakketten bevatten een per provincie verschillende selectie van boerendelicatessen en biologische producten. Michiel de Kinkelder van BioLogistiek gaat de geschenkdozen in de Provincie Gelderland leveren. In Limburg wordt het Zeldzaam Lokaal pakket verzorgd door Henk Venner van de Heijerhof.
Zeldzaam Lokaal is een luxe uitgevoerde geschenkdoos met producten en verhalen van boeren en telers uit de buurt. Per provincie stellen ambassadeurs de geschenkdoos samen. De eerste ambassadeurs komen uit Limburg en Gelderland. De komende tijd worden andere provincies aangesloten.

Hoe werkt het?
Bestellen van een Zeldzaam Lokaal pakket gaat via de centrale site van Locafora. Locafora is een internetplatform waar lokale boeren hun producten via webshops kunnen verkopen. Het systeem op Locafora zorgt ervoor dat de ambassadeur van de provincie waar het pakket besteld is, de order binnen krijgt. Deze ambassadeur zorgt vervolgens voor de samenstelling en levering van de geschenkdoos aan huis.

Meer informatie
Meer informatie over Zeldzaam Lokaal in Limburg of Gelderland op: www.locafora.nl/zeldzaamlokaallimburg of www.locafora.nl/zldzaamlokaalgelderland

« Nieuwsoverzicht