Logo Multifunctionele landbouwNET07-05-2012: Nieuwe website voor Multifunctionele landbouw

Op de afsluitende bijeenkomst van de Taskforce Multifunctionele Landbouw is de nieuwe website voor de multifunctionele sector gepresenteerd: www.multifunctionelelandbouw.net. De deelnemers van het project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap maken hier inmiddels goed gebruik van.

MultifunctionelelandbouwNET is hét digitale platform voor alle ondernemers uit de multifunctionele landbouw. Bezoekers kunnen hier informatie en kennis vinden, uitwisselen met collega’s en netwerken starten. Het MultifunctionelelandbouwNET werkt vanuit de volgende thema's (deelsectoren): Multifunctionele landbouwbreed, Agrarische kinderopvang, Educatie, Natuur, Plattelandsrecreatie, Streekproducten, Zorglandbouw.
Deze website biedt een waaier aan informatie over de multifunctionele landbouw, waaronder de informatie die de Taskforce Multifunctionele Landbouw de afgelopen jaren bijeen heeft gebracht. De deelnemers aan het project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap gebruiken de website voor digitale ondersteuning van hun netwerk. Elk netwerk heeft een eigen afgeschermde ruimte waar de deelnemers informatie uitwisselen, documenten plaatsen en vergaderstukken delen. Klik hier voor meer informatie over de website en het gebruik.

Meer informatie over het project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap: Maarten Vrolijk of Carla van Herten« Nieuwsoverzicht