mestkleikluiten01-05-2012: Pitch voor subsidieaanvraag ‘grote praktijknetwerken’ 2012

Van 1 tot en met 31 mei 2012 kunt u subsidieaanvragen indienen voor grote en kleine praktijknetwerken. Vraagt u aan voor een ‘groot praktijknetwerk’, dan kunt u meedoen aan een ‘open pitch’ op proefboerderij Zegveld. Zo kunt u bij de voorbereiding inhoudelijk advies krijgen van onafhankelijke deskundigen. Voor de voorbereiding bij een klein praktijknetwerk kunt u gebruik maken van een quickscan.

Open pitch: wanneer en waar?

Op woensdag 9 en vrijdag 11 mei zitten deskundigen voor u klaar op proefboerderij Zegveld. U krijgt een klein half uur de tijd om met de deskundigen in gesprek te gaan om uw projectidee scherper te krijgen en om van gedachten te wisselen over de uitvoering en bijvoorbeeld over de invulling van het netwerk. Alle vragen die bijdragen aan verbetering van het projectplan mogen aan bod komen. Tijdens de pitch zelf krijgt u 10 minuten de tijd om te vertellen wat uw project inhoudt. Vervolgens proberen de deskundigen u in 15 minuten te voorzien van bruikbare tips en trucks.
Het adres van Proefboerderij Zegveld is Oude Meije 18, 3474 KM in Zegveld.

Aanmelden
U kunt zich uiterlijk tot en met maandag 7 mei bij Dienst Regelingen aanmelden via e-mail: DRpraktijknetwerken@minlnv.nl.
Stuur eventueel een A4tje mee over het projectidee. Dit is niet verplicht. Geef bij uw aanmelding wel aan bij welke sector uw praktijknetwerk aansluit. Op woensdag 9 mei komen de plantaardig-georiënteerde projecten aan bod. Op vrijdag 11 mei zijn dat de veehouderij-georiënteerde projecten. Wilt u bij uw aanmelding aangeven of u voorkeur heeft voor de ochtend of de middag? Wij proberen hier rekening mee te houden bij het inplannen van de gesprekken.
Vervolgens krijgt u van Dienst Regelingen een uitnodiging met de tijd en de locatie.

Onafhankelijk
Uw deelname is vrijwillig en heeft géén invloed op de beoordeling tijdens de beoordelingsfase. De deskundigen zijn namelijk onafhankelijk en spelen geen rol tijdens de beoordeling van de ingediende aanvragen voor grote praktijknetwerken 2012.
Daarnaast is de pitch openbaar. Andere aanvragers en/of geïnteresseerden mogen bij de presentatie en de discussie aanwezig zijn. Het is echter niet de bedoeling dat derde partijen zich mengen in de pitch.

Doe er uw voordeel mee en schrijf u in voor de pitch voor grote praktijknetwerken 2012.

Meer informatie
Quickscan voor kleine praktijknetwerken« Nieuwsoverzicht