43. Duurzaam regionaal voedsel voor de stad
Doel praktijknetwerk
Doel van het praktijknetwerk is consumenten in Amsterdam en Almere voorzien van duurzaam en regionaal geproduceerd voedsel (minimaal 10 procent van totale behoefte). Het verbinden van consument en producent en een aanzienlijke reductie van voedselkilometers en broeikasemissies.
Het bijeenbrengen van agrarische ondernemers, ketenpartijen, overheden en kennisinstellingen in Noord Holland en Flevoland. Het ontwikkelen, opschalen en verankeren van duurzame regionale voedselnetwerken (productie, verwerking, distributie, consumptie). Ontwikkelen van nieuwe distributiekanalen. Het meten van de impact op het verminderen van voedselkilometers en de emissie van broeikasgassen.
Nieuws
Producten:
- .
Contactpersonen | : | ![]() |
|||||
Jan Hassink |
|||||||
Begeleiders | : | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Greet Blom Wageningen UR |
Jan Eelco Jansma Wageningen UR |
Arjan Dekking Wageningen UR |
Els Hegger Wageningen UR |
Femke Hoekstra Wageningen UR |
![]() |
![]() Europa investeert in zijn platteland. |